Terug naar overzicht

Verdubbel uw groei! (workshop 27, 28 okt)

De beproefde groeimethode Rockfeller Habits brengt mensen, strategie, executie en cash op één lijn. Prioriteiten stellen, de juiste gegevens definiëren en ritme helpen vervolgens het groeivliegwiel in gang te zetten en te houden. De kern van de Rockefeller Habits is uw gehele plan op één A4tje, van kernwaarden en ondernemersdroom tot de organisatie- en individuele prioriteiten voor dit kwartaal.
In deze unieke tweedaagse workshop vult u uw eigen one page strategic plan in en aan door de interactie met trainers en medecursisten. De trainers zijn zelf ondernemers in hart en nieren (al 19 en 26 jaar).

De workshop vindt plaats op wo. 27 en do. 28 oktober 2010 bij Seats2Meet in Utrecht. Deelname kost € 895 per persoon of € 2.200 per team van één organisatie (ongeacht het aantal deelnemers in dat team). Als klant van Result kunt u met promocode RES10 u inschrijven voor slechts € 795 per deelnemer of € 1.950 per team.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven per email via pvosch@spark.la of voor meer informatie bellen met Pieter van Osch op (0655) 394 395 of kijken op spark.la.