Wij verschaffen volledig inzicht in uw cijfers.

Result geeft volledig inzicht in cijfers. Tegelijkertijd nemen we alle administratieve- en fiscale zaken voor onze rekening. Dat kunnen we goed, vinden we leuk, en nemen we graag uit handen!

Voor een goed en up-to-date inzicht is een strakke administratie noodzakelijk. Result gebruikt haar eigen geïntegreerde omgeving, waarbij de aanlevering van de inkoop- verkoop- en bankgegevens bijna vanzelf gaat! Na een gedegen controle wordt de administratie verwerkt in Exact Online wat de basis vormt voor uitgebreide rapportage en cashflow prognoses.

Als u belasting moet betalen bent u op de goede weg, want dat betekent dat er winst wordt gemaakt!. Wel doen we er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Result verzorgt alle mogelijke aangiftes: o.a. inkomstenbelasting, vennnootschapsbelasting, loonbelasting, omzetbelasting en dividendbelasting.

Ieder jaar wordt pro-actief een complete fiscale scan gemaakt om te kijken of de veranderende wetgeving nog mogelijkheden biedt. Zo weten we zeker dat er geen geld blijft liggen.

Als ondernemer is het essentieel om een goed inzicht te hebben in de cashflow. Result heeft een unieke app ontwikkeld waarmee zeer eenvoudig een cashflow prognose gemaakt kan worden, die bovendien direct gekoppeld is aan de boekhouding. Geen ingewikkelde excel sheets meer die handmatig moeten worden aangepast! Uiteraard denken wij graag mee over het verbeteren van uw cashflow.

Result biedt een uitgebreid scala aan fund services, en voert momenteel de administratie van een aantal private equity fondsen. Ons team heeft een gevarieerde achtergrond in zowel administratie, consultancy en private equity, hetgeen onmisbaar is voor een uitstekende dienstverlening.
De activiteiten omvatten onder meer;

  • Registratie van fonds mutaties, investeringstransacties en van portfolio financials.
  • NAV- en carried interest berekeningen.
  • Management van capital calls en capital distributions.
  • Fonds performance rapportage op basis van Invest Europe of ILPA guidelines.
  • Financiële rapportages.
  • Rapportage van investor capital accounts.
  • Begeleiding jaarlijkse accounting audit.