Result is in 2007 opgericht door Jeroen van der Pol. Inmiddels is een team van 11 enthousiaste medewerkers dagelijks in de weer voor ruim 350 klanten. Alles wat we doen staat in het teken van onze 5 kernwaarden:

Neem verantwoordelijkheid !
Regel het ongevraagd, doe iets wat niet je taak is, wees pro-actief, verplaats je in je klant.

Wees effectief !
Alles in een keer goed, strakke planning, time management.

Communiceer helder !
Verschaf inzicht in acties, wees transparant, leg uit waarom je iets nodig hebt, communiceer veelvuldig over de status.

Stel vragen !
Vraag je altijd af of iets beter kan, neem nooit zo maar iets aan, wees bereid om te leren.

Maak je omgeving blij !
Wees persoonlijk, stel klanten / collega’s op hun gemak, stuur eens een kaartje.

Ons Team

Ontmoet de mensen

Stel vragen !

ligt het dichtst bij mij: ik vind het altijd mooi om buiten de gebaande paden te gaan; je komt altijd wel wat tegen waar nog niemand aan gedacht had.

Jeroen van der Pol

Eigenaar

Als oprichter en eigenaar heeft Jeroen de dagelijkse leiding binnen Result. Hij heeft een brede ervaring op fiscaal-  en administratief gebied, met name de inrichting en automatisering van de financiele omgeving. Daarnaast is hij gespecialiseerd in de structurering van aandeelhouders en fund administratie werkzaamheden. Als Jeroen niet met Result bezig is, is hij vaak op tourski's in de bergen te vinden.    

Wees effectief !

is iets waar ik dagelijks mee bezig ben. Ik vind het super om snelheid met hoge kwaliteit te kunnen combineren.

Edwin van der Bel

teamleider

Edwin combineert zijn jarenlange ervaring als senior relatiemanager met zijn praktische en ondernemende instelling.  Om tijdig bij te sturen en de beste keuzes te maken op het gebied van fiscaliteit en advisering. Naast zijn taak als adviseur ondersteund hij het Result team met alle fiscale- en dossier vormige vragen waar nodig. Evenals in mijn werk ben ik graag onder de mensen, vooral met mijn gezin, familie en vrienden. Ik kan enorm genieten van een goed glas wijn, een mooie zomerse cabriorit en een heerlijk stuk (lang gegaard) vlees van de BBQ.

Neem verantwoordelijkheid !

Regel het ongevraagd, doe iets wat niet je taak is, wees pro-actief, verplaats je in je klant” spreekt mij het meeste aan!

Ronald van Thienen

Fiscalist

Ronald is de fiscalist binnen Result. Hij ziet erop toe dat alle fiscale aangiftes correct worden verzorgd. Naast het feit dat hij zeer gestructureerd werkt en over een grote kennis beschikt,  weet hij dit ook duidelijk over te brengen op de klant.

Stel vragen !

Remco Visser

relatiemanager

Remco is een ervaren kracht bij Result. Als relatiemanager zorgt hij voor ondersteuning en/of uitvoering van de complete verwerking van de financiële administraties. Ook het verbeteren van processen en het efficiënter werken met en voor de klanten heeft hierbij zijn aandacht. Als Remco niet werkt is hij te vinden in of langs het voetbalveld en op de tennisbaan.

Communiceer helder !

Ik vind het erg belangrijk dat klanten weten waar we mee bezig zijn en goede communicatie is dan onmisbaar.

Stefanie Rijswijk

relatiemanager

Stefanie is nieuwsgierig en leergierig van aard en heeft zich in heel korte tijd de kneepjes van het vak eigen gemaakt. Inmiddels is zij een ervaren kracht bij Result. Met veel plezier regelt zij alle ondersteuning die klanten bij de administratie nodig hebben. Als Stefanie niet werkt of voor haar kinderen zorgt is ze te vinden op een sup of met een camara in haar hand.  

Wees effectief !

Hoe effectiever je bent hoe meer ruimte er is voor persoonlijk contact met klanten!

Jeffry de Graaf

junior relatiemanager

Als junior relatiemanager ondersteunt Jeffry zowel collega's als klanten in de complete verwerking.
Hij kijkt voortdurend naar slimme oplossingen om het proces nog effectiever te krijgen en op die manier klanten steeds beter te kunnen bedienen.
In zijn vrije tijd klust Jeffry aan zijn eigen auto of is aan het genieten van een lekkere tourrit.
Stel vragen !

Ik vraag graag door en check of ik iets goed begrijp. Dan kan ik er daarna goed mee aan de slag voor het beste resultaat!

Habbo Kooistra

Junior Relatiemanager

Als junior relatiemanager werkt Habbo mee in de administraties van een groep klanten. Hij wordt blij van nette en bijgewerkte administraties en een fijne relatie met de klant. Als iets voor hem onduidelijk is vraagt hij net zolang door tot het wel duidelijk is en onderneemt dan actie. Hij denkt ook graag mee met klanten en collega’s over efficiëntere werkprocessen en administraties.

Naast het verbeteren van dingen in- en om huis is hij altijd in voor een boottocht (zomer of winter), samenzijn met vrienden of een goeie Krav Maga drill.

Communiceer helder !

Trudie Bosman

administrateur

Met elkaar kijken we voortdurend naar slimme oplossingen om het proces nog effectiever te krijgen en op die manier klanten steeds beter te kunnen bedienen.

Neem verantwoordelijkheid !

Edwin Koelewijn

salarisadministrateur

Als salarisadministrateur wil Edwin de processen zo handig, duidelijk en gunstig mogelijk laten verlopen voor zowel werkgever als de werknemer. Dit alles conform de fiscale regels, die nauwlettend in de gaten worden gehouden.
In zijn vrije tijd is hij graag bij zijn gezin, of gaat hij lekker squashen of boksen.

Bella

kantoor mascotte

Eens per week ga ik met mijn baasje mee naar kantoor, om iedereen op de werkvloer kwispelend te begroeten. 's Middags ga ik languit op de bank liggen, want ik blijf tenslotte wel een hondje met een heerlijk hondenleven.