Result is in 2007 opgericht door Jeroen van der Pol. Inmiddels is een team van 9 enthousiaste medewerkers dagelijks in de weer voor ruim 300 klanten. Alles wat we doen staat in het teken van onze 5 kernwaarden:

Neem verantwoordelijkheid !
Regel het ongevraagd, doe iets wat niet je taak is, wees pro-actief, verplaats je in je klant.

Wees effectief !
Alles in een keer goed, strakke planning, time management.

Communiceer helder !
Verschaf inzicht in acties, wees transparant, leg uit waarom je iets nodig hebt, communiceer veelvuldig over de status.

Stel vragen !
Vraag je altijd af of iets beter kan, neem nooit zo maar iets aan, wees bereid om te leren.

Maak je omgeving blij !
Wees persoonlijk, stel klanten / collega’s op hun gemak, stuur eens een kaartje.

Ons Team

Ontmoet de mensen

Stel vragen !

ligt het dichtst bij mij: ik vind het altijd mooi om buiten de gebaande paden te gaan; je komt altijd wel wat tegen waar nog niemand aan gedacht had.

Jeroen van der Pol

Eigenaar

Als oprichter en eigenaar heeft Jeroen de dagelijkse leiding binnen Result. Hij heeft een brede ervaring op het fiscale en administratieve gebied maar is daarnaast gespecialiseerd in de structurering van aandeelhouders en het uitvoeren fund administraties.

Communiceer helder !

Kan ik me goed in vinden. Klanten leggen hun hele hebben en houden bij ons en hebben het recht om precies te weten hoe het zit: en dat inzicht moeten wij ze geven.

Mariska Verweij

Relatie manager

Mariska rust niet voordat alles klopt en op orde is. Ze heeft een ruime ervaring in de volledige verwerking van administraties en is de steun en toeverlaat van een grote groep klanten

Wees effectief !

is iets waar ik dagelijks mee bezig ben. Ik vind het super om snelheid met hoge kwaliteit te kunnen combineren.

Edwin van der Bel

Senior relatie manager

Edwin combineert zijn jarenlange ervaring als relatie manager met zijn praktische en ondernemende instelling. Hiermee ondersteunt hij een groot aantal van onze klanten.

Neem verantwoordelijkheid !

Regel het ongevraagd, doe iets wat niet je taak is, wees pro-actief, verplaats je in je klant” spreekt mij het meeste aan!

Ronald van Thienen

Fiscalist

Ronald is de fiscalist binnen Result. Hij ziet erop toe dat alle fiscale aangiftes correct worden verzorgd. Naast het feit dat hij zeer gestructureerd werkt en over een grote kennis beschikt,  weet hij dit ook duidelijk over te brengen op de klant.

Stel vragen !

past het meeste bij mij. Ik wil altijd het optimale eindresultaat bereiken en bovendien ben ik geïnteresseerd in het feit waarom iets op een bepaalde manier gaat.

Akshay Sheorajpanday

Relatie manager

Akshay heeft inmiddels een groot aantal jaar ervaring in het beheren van administraties en het ondersteunen van klanten op financieel en fiscaal gebied. Ook heeft hij grote affiniteit met IT. Snel en accuraat bedient hij zijn klanten, en hij denkt graag mee over de meest effectieve infrastructuur.  

Communiceer helder !

Ik vind het erg belangrijk dat klanten weten waar we mee bezig zijn en goede communicatie is dan onmisbaar.

Stefanie Rijswijk

medewerker

Stefanie is nieuwsgierig en leergierig van aard en heeft zich in heel korte tijd de kneepjes van het vak eigen gemaakt, en is inmiddels een ervaren kracht bij Result. Met veel plezier regelt zij zij alle ondersteuning die klanten bij de administratie nodig hebben.

Wees effectief !

Hoe effectiever je bent hoe meer ruimte er is voor persoonlijk contact met klanten!

Jeffry de Graaf

werknemer

Als administrateur ondersteunt Jeffry zowel collega's als klanten in de complete verwerking.
Hij kijkt voortdurend naar slimme oplossingen om het proces nog effectiever te krijgen en op die manier klanten steeds beter te kunnen bedienen.
Stel vragen !

Ik vind het erg leuk om vragen te stellen bij zaken die in eerste instantie vanzelfsprekend lijken.

Casper Metselaar

medewerker

Casper werkt bij Result in combinatie met zijn studie fiscale economie aan de Uva. Hij is een zeer gewaardeerde kracht binnen kantoor en zijn kritische vragen houden de rest van ons scherp!