Wat onze klanten zeggen

Al voor de oprichting van First zijn we gebruik gaan maken van de diensten van Result. Wij zijn al in een vroeg stadium geadviseerd bij het opstarten van het bedrijf, bij het maken van de keuze voor de B.V. en tot vraagstukken over onze facturen. Met Result heb je geen omkijken meer naar het financiële deel van je onderneming en kan je je volledig focussen op wat je leuk vindt.”

Arjan van de Steeg
Arjan van de Steeg
Eigenaar – First

Ik ben via een overname bij Result gekomen en bij zo'n situatie is het altijd even de kat uit de boom kijken. Ik ben nu echter uiterst tevreden. De mensen bij Result staan altijd klaar en helpen bij de meest uiteenlopende zaken zoals administratie, personeelszaken en fiscaliteiten. En niet onbelangrijk: mijn jaarrekening is altijd ruim voor 1 april klaar!

Marcel Querido
Marcel Querido
Eigenaar – Simon Levelt

Result is een verademing! Doordat zij eerst grondig alles hebben gekoppeld en geautomatiseerd kost het ons veel minder werk en hebben wij een veel betere grip op onze financiële huishouding. Het debiteurenbeheer werkt veel efficiënter en wij hebben altijd up-to- date inzicht in onze cijfers. Hadden we veel eerder moeten doen!

Mariette de Bruin
Mariette de Bruin
Mede-eigenaar – The Changery

De dienstverlening van Result past precies bij ons bedrijf. Geen poeha, maar gewoon snelle en efficiënte verwerking van onze financiële zaken, gevraagd en spontaan advies, en een volledig digitaal overzicht van onze administratie. En dat voor een uitstekende prijs. We zijn zeer tevreden.

Marco Jansen
Marco Jansen
Eigenaar – Horren.com

We groeien snel en hebben weinig tijd om ons te verdiepen in administratieve en fiscale zaken. Bovendien hebben wij hiervoor geen kennis in huis. Result ondersteunt ons op actieve wijze en helpt ons om onze ambitie te realiseren.”

Govert van der Bogt
Govert van der Bogt
Eigenaar – Triplinq Hosted Solutions

Als grafisch vormgever heb je vaak kleine vragen over fiscale dingen. Result is hulpvaardig en snel. En voor mij werkt het fijn dat alles online inzichtelijk kan worden bijgehouden. Leuke bijkomstigheid is dan als je hun nieuwe website mag maken.

M. Merens
M. Merens
Eigenaar – MRNS020