Terug naar overzicht

Ondernemen is een vak! (workshop, start 6 okt)

Op 6 oktober begint een nieuwe serie GREEN2GREAT. Een serie masterclasses over succesvol ondernemen speciaal voor kleine ondernemers en ZZP-ers. Geïnspireerd op het werk van Jim Collins (Good to Great) en Verne Harnish (The Rockefeller Habits) werkt David de Kock (19 jaar succesvol ondernemer) klassikaal een strategie met je uit waardoor je met de juiste focus en een heleboel energie jouw bedrijf gaat laten groeien.

Pas wanneer je met de juiste mensen de juiste dingen doet zal je een basis kunnen leggen voor een succesvolle onderneming. Maar hoe weet je of je met de juiste mensen werkt en hoe weet je of je wel de juiste dingen doet? En hoe kan je dan ook nog eens blijvend energie overhouden om verder te gaan waar de concurrentie ophoudt? Kom een keer kijken tijdens Green2great en laat je verrassen door de vele verhalen en voorbeelden, waardoor jij niet alle (beginners)fouten hoeft te maken en direct door kunt met succesvol ondernemen.
De workshop vindt plaats op 6 oktober. Deze middag van 14:00 tot 17:00 uur is gratis. De volgende zes middagen kosten bij elkaar 800 euro, relaties van Result krijgen 200 Euro korting. Locatie: Seats2meet.com Utrecht.

Voor meer informatie: www.daviddekock.nl en klik op Green2Great