Terug naar overzicht

zzper.nl

ZZPer.nl is een landelijk netwerkorganisatie voor ZZPers (Zelfstandigen Zonder Personeel), eenmansbedrijven en freelancers, met als missie rechtstreeks zaken doen in een open en transparante structuur. Op www.zzper.nl kunnen ZZPers, freelancers, en eenmansbedrijven zich presenteren, waardoor opdrachtgevers (zakelijk en particulier) u direct kunnen benaderen en zodoende rechtstreeks zaken met u doen, ons motto al sinds het begin van de website in 1999!! De kracht komt voort uit eigen ambitie voor de zelfstandige vakman of vakvrouw in welke discipline dan ook. ZZPer is er voor de ZZPer, en wordt gerund door ZZPers. Wij zijn ervan overtuigd dat zelfstandige ondernemers de motor van de economie vormen en eigenlijk ook de ruggengraat van de maatschappij.

U krijgt als lid van ZZPer op de website www.zzper.nl een overzichtelijke en duidelijke vermelding in de rubrieken die u wenst,
(maximaal 5) met doorlink naar uw website en indien u nog geen website heeft maken wij gratis een pagina voor u waar u een introductie van uzelf en uw vakmanschap kunt maken. Mutaties zijn gratis het hele jaar door. Tevens kan men als ZZPer gebruik maken van het werkaanbodsysteem waarbij men als lid de gegevens krijgt van vele projecten, klussen en vacatures, die voor niet -leden niet zichtbaar zijn. Verder heeft men als betalend lid toegang tot vele collectieve kortingen die ZZPer voor u heeft geregeld bij diverse grote organisaties van producten en diensten die juist voor u als ZZPer van belang kunnen zijn. En dat allemaal dus de presentatie, werkaanbod en de collectieve kortingen voor slechts EURO 40,00 op jaarbasis excl. BTW.

In onze rubriek aanbieders vindt u gerubriceerd vele grote en kleinere bedrijven die speciale producten en diensten hebben die juist voor de ZZPer zo belangrijk kunnen zijn. Van diegene met speciale ledenkorting wordt ook daar melding gemaakt en tevens in de uitgebreide inkoopshop. Alle voordelen komen direct in de portemonnee van de ZZPer, wij kennen geen verborgen commissies.

Kortom een site waar u niet gemist mag worden als ZZPer zeker in deze tijden van onzekerheid en financiële crisis.
Samen staan we sterk en hoe meer leden hoe groter de voordelen kunnen worden die wij voor u binnen halen.

Result en ZZPer zijn een samenwerking aangegaan waardoor leden van ZZPer een speciale korting krijgen op de diensten van Result lees meer hierover op www.inkoop.zzper.nl/result