Terug naar overzicht

Netwerk events voor ZZP’ers

Op zaterdag 15 en zondag 16 november 2008 is het zover: de eerste Nationale ZZP Infodagen 2008 gaan van start. Op deze dagen kunnen beginnende of reeds gestarte ondernemers en zelfstandigen zonder personeel (ZZP´ers) terecht in het Hotel Schiphol A4. Op de beurs zal voor zzp´ers veel informatie te verkrijgen zijn. Niet alleen zal ZZP Nederland haar leden verwelkomen, maar ook vele partners van ZZP Nederland.

Onderwerpen die deze dagen aan bod komen zijn: Var Verklaring, starten met behoud van uitkering, arbeidsongeschikt, juridische zaken, collectieve zorgverzekering, belastingvoordelen ZZP, administratie, rechtsbijstand, contracten, incassohulp, ondernemersboeken, administratiesoftware etc. Naast de vaste partners van ZZP Nederland zullen ook mensen aanwezig zijn van het UWV, CWI, Kamer van Koophandel en Belastingdienst.

Voor meer informatie gaat u naar de site van zzp-nederland

Daarnaast organiseert BIZZ op vrijdag 12 december 2008 het volgende nationale ZZP event: de ZZP BusIneZZ day 2008. Ontmoet deze dag ZZP professionals uit uw branche. De ZZP BusIneZZ day 2008 biedt u een breed scala aan inspirerende praktijksessies en workshops, meet & greets en speeddates. Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden om te netwerken met collega ZZP’ers op de BusIneZZ Plaza.
Geef uw carrière als ZZP’er een positieve impuls en mis dit unieke event niet!  Voor meer informatie, verwijzen wij u graag naar de website van ZZP nodig.