Terug naar overzicht

Klanten en omzet nodig?

Result biedt u nu kosteloos de kans om uw website of klantencontact een oppepper te geven en meer omzet te genereren! Als ondernemer weet u hoe belangrijk het is om te investeren in sales en relatiebeheer. U heeft een website maar benut u de commerciële kansen daarvan optimaal? En hoe onderhoud u contact met uw bestaande klanten?

Laat SalesWorks, dé professional voor het MKB op alle gebieden van sales-ondersteuning, u hier gratis bij helpen! Wat moet u hiervoor doen? Lever Result een (potentiële) klant aan, dan kunt u kiezen uit twee gratis opties om meer klanten en omzet te genereren!

1. Gratis GoogleAdwords campagne van SalesWorks ter waarde van €500,-
Vergroot de vindbaarheid van uw product of dienst op uw website. Als u iets op internet zoekt, geeft u, in Google (de zoekmachine die door 95% van de zoekers gebruikt wordt), één of meerdere zoekwoorden in. Vervolgens krijgt u een zoekresultaat. Grote kans dat de bovenste drie van deze resultaten de meeste aandacht trekken. Beland ook in de top drie en tal van nieuwe klanten weten de weg naar uw bedrijf te vinden.

Als gecertificeerde AdWords partner (AdWords qualified company), heeft SalesWorks alle know-how voor het opzetten en optimaliseren van een AdWordscampagne in huis. Onze filosofie is dat het succes van een campagne niet alleen afhangt van deze kennis. Wij combineren onze saleskennis met de mogelijkheden van SALES Engine Advertising en dat levert pas echt iets op!

2. Een jaar lang gratis de SalesWorks nieuwsbriefmodule gebruiken!
E-mail nieuwsbrieven zijn een snel, flexibel en belangrijk instrument om relaties te verstevigen, nieuwe klanten binnen te halen en het aankoopproces te verkorten. Met een abonnement op de SalesWorks nieuwsbriefmodule kunt u eenvoudig en snel uw klanten een professionele nieuwsbrief per e-mail sturen. Deze wordt niet aangemerkt als spam en wordt door alle e-mailprogramma’s in dezelfde lay-out aan al uw klanten wordt aangeboden. Uiteraard kunt u precies zien wie, wanneer uw mailings leest en welke onderwerpen interesse opwekken.

Hoe kom ik in aanmerking voor deze actie van Result? Stuur een email met de contactgegevens van een potentiële nieuwe klant naar info@result.nl. Wij zullen deze persoon dan benaderen. Zodra deze persoon klant is geworden, zal Result ervoor zorgen dat de facturen van SalesWorks betaald worden.

Geïnteresseerd in andere mogelijkheden die SalesWorks biedt en klant bij Result? Neem contact met ons op en u krijgt 15% korting op onze reguliere tarieven.