Terug naar overzicht

Gezocht: Ervaren assistent accountant

Heb jij als assistent accountant inmiddels enige jaren ervaring en ben je op zoek naar iets nieuws? Spreken de volgende zaken je aan, dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! (1) Gevarieerde cliëntenportefeuille met één op één klantcontact; (2) Grote mate van zelfstandigheid en eigen initiatief; (3) Snelgroeiende en informele en organisatie, waarbij service en communicatie centraal staan;


In je functie als zelfstandig assistent accountant ben jij het eerste aanspreekpunt voor een eigen cliëntenportefeuille. Je bent zowel administrateur, adviseur en sparringpartner van een grote verscheidenheid aan kleine bedrijven en zelfstandige professionals.
Je draagt verantwoordelijkheid voor de verwerking, BTW-, loon-, IB-, VPB-aangiftes. Ook verzorg je de loonadministraties en de jaarrekeningen. Tenslotte vind je het leuk om je clienten (pro-actief) te adviseren op fiscaal gebied maar kun je ook meepraten met de business.

Qua opleiding heb je MBA , HEAO BE/AC of SPD en heb je minimaal 5 jaar ervaring als assistent accountant bij een accountancy of administratiekantoor. Ervaring met Accountview, RoosRoos en Elsevier belasting paketten is een pré. Voel je je thuis in een snelgroeiende omgeving waar veel ruimte is voor doorgroeien en eigen ontwikkeling?

Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of stuur vandaag nog je CV op!