Terug naar overzicht

Eenvoudig een factuur maken, het was nog nooit zo simpel!

Met mijn uren factureren bespaart u tijd door de gewerkte uren uit u Google Agenda op te halen en hier een factuur van te maken. Met een simpele interface haalt u de uren uit de agenda en maakt u een professionele factuur (PDF) voorzien van eigen logo. Wanneer u in Google Agenda verschillende agenda’s maakt kunt u eenvoudig per klant en/of project een factuur maken.

Hoe werkt mijnurenfactureren?
Door het uitvoeren van een aantal handelingen maakt u in 1 minuut een factuur. Omdat de uren al zijn ingevoerd in de agenda hoeft u niet opnieuw in excel een overzicht te maken. Hiermee voorkomt u fouten en bespaart u tijd.

Een agenda maken in Google Agenda
In je Google Agenda maakt u een agenda aan. De afspraken die u maakt koppelt u aan deze agenda. Bij het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van een kenmerk. Met dit kenmerk maakt u onderscheid tussen de uren voor verschillende klanten / opdrachten.

Mijnurenfactureren koppelen met Google Agenda
Nadat u een agenda heeft aangemaakt gaat u naar mijnurenfactureren.nl en logt u in. Vervolgens kunt u eenvoudig een koppeling maken met Google Agenda. Voor het maken van een koppeling moet u enkel het adres van u agenda op te geven. Dit adres is te vinden bij u agenda instellingen.

Online uren factureren
Voor het maken van een factuur hoeft u niet meer uw agenda door te bladeren om te bepalen wanneer u gewerkt heeft. Nadat u bent ingelogd maakt u in slechts drie stappen een factuur. U selecteert de klant, geeft u factuurgegevens op en u selecteert de agenda. Na het opgeven van een kenmerk (optioneel) en een uurtarief maakt u online een factuur (PDF). Deze factuur kunt u afdrukken of e-mailen.

Met een extra stap kunt u naast de uren uit Google Agenda ook u vaste kosten meenemen op de factuur. Het is zelfs mogelijk dat u deze gebruikt als u een opdracht uitvoert op basis van een vaste prijs

Een factuur maken was nog nooit zo simpel en door het toevoegen van een logo en bedrijfsgegevens kunt u deze een professioneel uiterlijk geven.

Geïnteresseerd:  https://www.mijnurenfactureren.nl/