Terug naar overzicht

14 september: top sprekers in A’dam!

Van 14 september tot en met 18 september is Amsterdam het episch centrum van 500 ondernemers uit de hele wereld, verenigd in de Entrepreneurs’ Organization. Tijdens dit event waaraan door diverse media ruim aandacht zal worden besteed voeden deze ondernemers elkaar met het thema ‘Change the World’ tijdens de Amsterdam University 2011.

Het idee hierachter is dat juist ondernemers en dus bedrijven de mogelijkheid en misschien wel verplichting hebben hun bijdrage te leveren aan een betere wereld. Door mensen die voor hen werken te ontwikkelen, door producten en diensten te produceren en verkopen die werkelijk van waarde zijn en rekening houden met de omgeving, door niet alleen financiele doelen na te streven maar een balans vinden tussen resultaten op financieel, menselijk en maatschappelijk gebied.

De Amsterdam University is een besloten event voor leden van de Entrepreneurs’ Organization. Aangezien echter de vraag naar kaarten zo overweldigend was en we ook niet-EO leden graag willen laten profiteren van de inspiratie en inzichten hebben we als ondernemers besloten een extra dag, 14 september 2011,  te organiseren en toegankelijk te maken voor niet-EO leden.

Meer informatie over programma en kaarten 14 september