Terug naar overzicht

Nieuw: verkoop je vordering…

In Nederland worden per jaar honderden miljoenen euros uitgegeven aan het voeren van incassoprocedures. Vaak zijn dit langdurige trajecten met een onzekere uitkomst. In vele gevallen trekken deze trajecten een blijvende wissel op schaarse middelen als tijd en geld.Door eerder gebruik te maken van het verkopen van uw vordering beschikt u onmiddellijk over liquiditeit, bespaart u tijd en kosten, en kunt u uw aandacht richten op andere onderdelen van uw bedrijfsvoering. De tot nu verplichte gang naar een  incassobureau zorgde er echter voor dat veel vorderingen niet worden geind en op de plank blijven liggen.
Verkoopjevordering.nl wil meer bezitters van vorderingen laten profiteren van de mogelijkheden ook al in een vroeger stadium haar vorderingen eenvoudig en tegen een reeele waarde te verkopen.
Verkoopjevordering.nl verlaagt de drempel door u de mogelijkheid te bieden uw vordering nu on-line te koop aan te bieden. Met verkoopjevordering.nl biedt u uw vordering snel en eenvoudig te koop aan wanneer u dat wilt. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ongeacht uw werk of woonplaats.
Daarnaast is het kopen van vorderingen in Nederland een bij-activiteit van incasso-bedrijven. Verkoopjevordering richt zich uitsluitend op deze activiteit. Door ruime, specialistische ervaring, een uitgebreid kennisnetwerk en deskundige partners is verkoopjevordering.nl in staat uw vordering grondig en in korte tijd op de juiste waarde te schatten. Door deze focus weet u in korte tijd waar u aan toe bent. Indien overeenstemming wordt bereikt, ontvangt u binnen 3 dagen het overeengekomen bedrag op uw bank of girorekening.

Zie www.verkoopjevordering.nl