Terug naar overzicht

18 november: Sprout ChallengerDay

Op 18 november 2010 organiseert Sprout in de Beurs van Berlage voor de derde keer de jaarlijkse Sprout ChallengerDay. Een inspirerend ondernemers event dat geheel in het teken staat van uitdagen. Challengers zijn de echte helden in ondernemersland. Zij die in korte tijd de markt op zijn kop zetten, gevestigde partijen het vuur aan de schenen leggen en in sommige gevallen zelfs de regels van het spel veranderen.

Tijdens de Sprout ChallengerDay 2010 onthullen uiteenlopende ondernemers uit binnen‐ en buitenland collega’s met verrassende verhalen, opvallende cases en bijzondere ideeën en mogelijkheden. Zij delen hun geheim.

Voorgaande jaren stonden onder andere Michiel Muller (Route Mobiel), Dan Germain (Innocent Drinks), Floris van Bommel (Van Bommel schoenen), Annemarie van Gaal (AM Media), Henk Keilman (RIG Investments) en Ruud Koornstra (Tendris) op het podium. Maar de bezoekers van Sprout ChallengerDay komen niet alleen voor de sprekers; ze komen ook voor elkaar. Om te netwerken, ervaringen uit te wisselen en ideeën op te doen.

Meer: https://www.challengerday2010.nl/